пʼятницю, 10 липня 2015 р.

СП "Ягідний мікс" - І етап

Привіт солоденькі мої!
Як проходить ваше літо? Моє якось ніяк)) то в поліклініках, то на дитячих майданчиках) 
Готуємось по-троху до школи, проходимо медогляд. Ще лишилось пару "дрібничок" таких як форма, письмовий стіл, канцтовари, спортивний костюм, перевзувне))))))))) Ну але це приємні клопоти) Часу на скрап немає, як і кожного літа) Але будучи частинкою ДК, маю можливість займатись улюбленим ділом)
І сьогодні я до вас забігла показати свій розворотик по СП "Ягідний мікс - І етап"

Основною умовою завдання є використання паперу " Мелодії дитинства". Як вперше побачила його, то асоціації виникли відразу на кулінарну тематику, але покрутивши в руках, повертівши побачила його з іншої сторони)) А як розбавити якимось іншим папером від Жені, то взагалі бомба!)))
Ось, що в мене получилось:






Я використала папір "Мелодії дитинства" і "Шеббі", трошки крафту і акварелька. З ОЕ в мене всі три - пташки, рамочка і журналінг, для якого під фото ховається тег.
Приєднуйтесь! 

5 коментарів:

  1. Просто непервершено! Ніжно, витончено, без купи зайвого декору і дуже гармонійно)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Ксю! я все намагаюсь зробити щось таке багатошарове, з купою декору, а як починаю, то чомусь ніц не виходить))))))

      Видалити
  2. Як красиво!
    І яке поєднання - в житті б не подумала, що ці 2 колекції так гармонійно дивляться!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую)) і справді гарно поєднується) а листи з фруктами/ягідками класно йдуть на підложки чи обрізки як в цьому розвороті))

      Видалити
  3. Наташ, дуже гармонійний розворот, всього досить і нічного зайвого - ніколи б не подумала, що це перші спроби в альбомах!

    ВідповістиВидалити