вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Дві ювілейно-чоловічі

Привіт зозульки!
Так рідко я тепер тут з"являюсь... дуже часто задумуюсь над змістом ведення блогу... кому те все треба?.. мабуть осінній депресняк напав... треба якось рятуватись)...
Покажу дві листівочки. Обидві чоловічі, хоча одну з них дуже важко так назвати... але замовниця просила янгола тож вийшло як вийшло)



ось такі вони получились "лисі" і "чисті") бракує мені на них і рваних бумажок і бризг і клякс... але.. але... вони були призначені для старших чоловіків, які проживають і сільських місцевостях, тож мабуть вони б не зрозуміли всіх "тонкощів стилю")))

Спасибі, вам мої дорогі ПЧ-нюшечки за увагу! За те, що залишаєте коментарі! За ваші теплі слова!
Скоро знову вийду в ефір)
ЧМК

8 коментарів:

  1. Натусь, листівки чудові, особливо вподобала ту, що з ангеликом - стримано і вишукано водночас. А листівка з авто - стильно-чоловіча, ні додати ні відняти) Що ж до осіннього депресняка - ти не одна))) В мене взагалі кошмар - смерть чоловікової мами, переїзд до свекра ( важка людина він, м'яко кажучи). На новому місці в мене поки нема навіть крихітного куточка, щоб скрапити - мене це зовсім добило... довелось кинути ДК Вензелика, про що шкодую неймовірно((( Але життя продовжується - будуть нові події, позитивні зміни, маленькі і великі радощі, так що не вішай носика і твори натхненно! Твої роботи прекрасні, і я із задоволенням чекатиму нових шедеврів)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ой, Оксаночко, прийміть співчуття...
      ти тримайся головне.. куточок найдеться, у Вензелик знову візьмуть, бо роботи твої чудові!
      спасибі тобі за теплі слова! мені аж якось і краще стало) хоч знаю, що роботи мої далекі до шедеврів) але приємно чути такі слова)))

      Видалити
    2. Дякую за співчуття, дівчатонька!

      Видалити
  2. Наталю,на всіх нас час від часу нападає така депресія(((навіщо вести блг? Кому це потрібно?мало коментарів!!!
    Та всеж блог для нас є тією частинкою нашого життя,де нас вислухають,якщо потрібно!де ми ділимось своєю красою!!!) так що не розкисай!!
    Листівочки чудові!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибі за підтримку! і справді це місце, де можна знайти однодумців і просто хороших людей)
      дякую вам дівчатка, що ви у мене є!

      Видалити
  3. Стильные открытки! Осенний депрессняк у многих сейчас)) Ничего, все пройдет.

    ВідповістиВидалити