пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

Що робити, коли шкода викинути:)))

Привіт, зозульки!!!
Вже всі паски і ковбаски поїли? Тепер будемо зганяти засвоєні кілограми?:)))
Я скоро перетворюсь на колобка  ножками)))  пора сідати на дієту)) налягати на свіжі нітратики, ніяких ковбас і солодощів... легко сказати, а як важко дотримуватись(((

Після свят такий скрап-голод настав! Хочеться щось потворити, а якось і не йде та творчість.. чи то розівчилась, чи то розлінилась... Ну але все-таки щось зробила)) 
Сотворився блокнотик абсолютно внепланово)) Замовила одна дівчинка блокнот для подруги на д.н. І ніби вибрала з готових в наявсноті, але все-таки хотілось якогось в коричневих тонах (уточню, що замовлення поступило в п"ятницю, а д.н. мав відбутись в середу.... в Черкасах=) тобто вже в понеділок його потрібно було відправити, щоб встиг доїхати)) Часу на створення фактично й не було... принаймі я не вмію так скоро робити блокноти... І тут я згадала про всій старезний блокнотик, який робила ще на початках, так сказать первісток))) От він і дуже сподобався))) А біда була в тому, що це був фактично мій перший досвід тонування паперу в каві і листки там були м"яко кажучи страшнуваті..... таких патьоків кави, місцями засохлих до утворення блискучої поверхні, навіть при великому бажанні важко зробити.... Розповіла замовниці всю ситуацію і сказала, що спробую перешити новий блок (якраз мала купку натонованих листків), але як не встигну то нехай обирай з тих, що є готові. 
Азарт зробив свою справу - так хотілось провірити себе - встигну чи не встигну)) Таки встигла)))
Блок перешила, обкладинку трішки переробила і всі були задоволені)))
Старий блок я вийняла і так мені стало жаль його викидати.. Взяла та й вкоротила його)) точніше звузила) Якраз там, де були ті страшні патьоки.
І ось що получилось:

Капталики сплела)) 

Рамочку сама запекла)) потім покрила золотою акриловою фарбою


Нарешті спробувала металеві кутики в роботі, а то накупила давним давно і ніяк не використовувала


Спинка простенька: 

Ось до чого жадність доводить)))

А це той багато стаждальний блокнот-винуватець в новому образі)

Суттєво і не змінився.. Закрила запис "Люблю" і додала обломок рамочки (так так поламані рамочки я теж не викидаю)))))))

Ох і накалякала я сьогодні))) Сподіваюсь дуже сильно вас не втомила балаканиною)
Гарного вам закінчення робочого тижня і файнезних вихідних!!!
ЧМК

6 коментарів:

  1. ну але ж кльово вийшло в результаті! замість одного замовного вийшло цілих два блокноти - і замовний, і позаплановий)) Ти молодчиночка!

    ВідповістиВидалити
  2. Классно! Старому-новому блокноту этими штрихами ты придала ещё больше шарма, а в новеньком старый блок такой аккуратненький стал!!! В жизни бы не догадалась, что это он) А как ты равняешь так идеально? Резаком? Для меня это головняк ужасный((( Нашла для себя выход- нашиваю побольше и в типографию отношу)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибі!!!
      рівняю звичайним канц.ножем... як получаються маленькі "пузики", то їх можна вирівняти нождачкою

      Видалити
    2. ничего себе- ты профи!) я пока ножом подравняю, обычно уже и блокнота не хочу))) и наждачка не помогает...

      Видалити
    3. це все діло практики)) головне гостре лезо, спокій і час)

      Видалити