середу, 16 жовтня 2013 р.

moustaches :)

Привіт, зозулічки!
Хочу показати нову листівочку))
Получилась вона така чоловіча, зі змістом... =)



Напевно ця листівка підійде для привітання з 35-річним ювілеєм якось мужчини))) На карточці бінго виділена цифра 35... Як на мене, коли чоловікові стає 35, він тоді починає справді дорослішати) Не в обіду нікому молодшому! Просто це вже вік, коли різноманітні дурості з голови, як правило, вилітають, мужчина стає більш врівноваженим, сімейним (тобто більше тягнеться до сім"ї, а не до друзів і пива)) Це вік, коли багато хто вже чого досягнув або досягає, вік з якого умовно починається новий відлік життя... Вуса тут в мене і асоціюються з серйозністю, солідністю (коханий тільки не думай запускати вуса!!=)) це все умовно! ти в мене і так солідний  і серйозний), а крила символізують власне той новий відлік, коли мужчина впевнено стоїть на ногах, може розправити крила і летіти в потрібному йому напрямку... А от годинник вказує на те, що час невблаганно летить і треба цінувати кожну мить....
О то наплела)))) рідко коли  в мене є бажання ось так описувати кожну роботу (хоча при створенні стараюсь думати про елементи, вкладати в них зміст, а не просто ліпити докупи..)

Допоміг мені скетч від Paper Ladybirds

А також хочу прийняти участь в завданні Алхимия від Challendge km-sho


 Суть завдання перетворити чіпборд на будь-який інший матеріал. Чіпбордик вуса від скрап-студії "З любов"ю" я покрила текстурною пастою і зробила імітацію волосся, потім промалювала ті нерівності капілярною коричневою ручкою. Натерпівся в мене той чіпборд страшно! Нанесла раз пасту - не сподобалось - стерла. За другим разом все вийшло) 
Також робила по завданню від Модного хобби Крилья+бинго, але лінки закрились вчора(((( дотягнула до останнього і не встигла(( Але всеодно дякую дівчатам за натхнення! Адже саме карточка бінго і крила мене наштовхнули на такий "глибинний" зміст листівки))))

Папірчик від Терези Колінз She said He said, в мене тепер живе новий дирокольчик - бордюр вирваного листка з пружинного блокнота))) бомбезний просто! Карточка бінго від 7 циган))) висічки крила, годинник з набору Пріма, залитиц кракелюром. Трохи бризг акриловою фарбою) Сподобалось мені ляпати)

Ось так сьогодні получилось многабукаф))))
Дякую усім хто витримав мою балаканину!
Гарного вам настрою!
ЧМК

12 коментарів:

  1. Вау, наталя, яка стильна, справжня чоловіча вийшла!!!

    ВідповістиВидалити
  2. ого, скільки там всього)) але найприкольніше те, що ти в кожну детальку вклала зміст. Це здорово. Робота, яка несе в собі такий посил, неодмінно має сподобатись і принести задоволення! Її ж, як книжку читати можна!)
    дироколькик рваного краю суперовий! дуже кльово виглядає! А вуса волосаті - то взагалі!!!))))))

    ВідповістиВидалити
  3. А я і ще додам - вуса такі різні, уособлюють мінливість кожної години життя, або різноманітність особи, що отримає листівку.:) І бризки тут дуже доречні, адже все, що трапляється з нами у житті, лишає свій слід. Так що ляпай на здоров"я! :))

    ВідповістиВидалити
  4. У більшості дівчат чоловіча тема викликає труднощі, а в тебе так гарно складаються такі листівочки!! Дуже гарно ще й так змістовно!!! Молодчинка!!! Продовжуй в тому ж дусі!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Классная открытка! Люблю, когда работа несет какой-то посыл, люблю читать объяснения автора, люблю рассматривать детальки и находить в них, возможно, другой смысл))) Мне понравилось очень!
    Усы на бумажке такие прикольные) а дырокольчик- суперовый, тоже такой хочу)))

    ВідповістиВидалити
  6. какая "усатая" :) и алхимические опыты очень удачные!
    спасибо, Наташ, от Challenge-km-shop за участие, а от меня - за настроение! :)

    ВідповістиВидалити
  7. Отличная усатая открыточка! Спасибо за участие в задании блога Paper Ladybirds!
    P.S. А что это за красивое слово зозулiчки?)))

    ВідповістиВидалити
  8. Весёленькая такая работа! Спасибо от Рaper-ladybirds.

    ВідповістиВидалити