пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.

Листівка-фоторамка. Ніжно-дівоцька:)

Привіт, зозульки!

Як же менs сподобалось робити листівки-фоторамки по мк від Олі Olga_Mendel
Цього разу получилась ніжно-дівоцька, вся така рожева, з малюночком від Євгенії Гапчинської)) а творилась для моєї племінниці-похресниці, в якої скоро день народження.



Корон в цій рамочці багато))) все-таки для маленької принцеси)



Декору небагато, бо знаючи любов дітей носитися зі своїми подарунками і пхати їх куди попало, навмисне не перевантажувала детальками) Все гарненько проклеяне Моментом), папірчик прошитий. 


Ось так)
Коротенько сьогодні) 
В процесі ще дві рамочки))) тому готуйтесь))
Дякую вам за те, що ви у мене є!
Тепла і сонечка вам!
ЧМК

7 коментарів:

  1. солоденька рамочка))) чудовий подарунок!))

    ВідповістиВидалити
  2. Чудова рамочка, ніжно-дівчача!!! мені теж сподобалась ідея і я теж зробила рамочку для племіниці чоловіка. Сьогодні вручила, то всім дуже сподобалась. А свекруха цілий вечір розповідала, як гарно....)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. рамочки і справді гарні получаються)) подарунок гарний, а головне практичний) бо листіку покрутять в руках, порозглядають і кудись складуть, а рамочкою будуть користуватись)

      Видалити
  3. Такая принцессная! Красивая))) Я тоже полезные подарки люблю))) А у бумажки внутри такой рисунок интересный- как будто сеточку натянула)

    ВідповістиВидалити
  4. Оце правильно, гарний та практичний подарунок. Хмаринка така чудова з вирубки вийшла! Чомусь пригадалась стара пiсенька, ще й мультик з нею був:
    "Погода была ужасная,
    Принцесса была прекрасная...":))))

    ВідповістиВидалити