середу, 4 вересня 2013 р.

Цвяточки:)

Привіт!
Паршивенький сьогодні настрій у мене... Анюта прихворіла, ми всі цілий день просиділи вдома.... Зробивши купку домашніх справ, вирішила присвятити себе трохи скрапу:) Мала грандіозний задум зробити Книгу Щастя, надихнувшись Шунічкиною. З самого початку все йшло якось нетак.. Захотілось зробити формат А6, почала друкувати сторніки, а вони трохи не співпадають (перед з задом:)) Давай совати туди-сюди поля в ворді.... Ніби більш менш попала. Кинула на прінт і пішла далі займатись дітками.... Чую прінтер закінчив друк, витягаю листки, а там 4-та частина з надрукованого пішла браком - деякі лінійки пропали.... мабуть чорнило закінчилось... заправила картридж (так, так )) тяну поки можу з купівлею нового), вставила, а прінтер видає помилку, що не може розпізнати картридж...... Ну, думаю, як на зло! Відклала ту справу на інший раз і за порадою однієї дуже мудрої дівчинки (Шунічка, привіт!) взялась за щось інше))))
І ось воно інше:

Вирішила я трошки квіточок наробити)) як то кажуть - най маю))))) і ще листочки заодно)) трохи їх потиснула і стали вони гарненькі)

Робила щось в стилі Пріми - квіточки з рукописним текстом (не пам"ятаю, яка колекція...) Любляться вони мені)


Керувалась різними МК, в тому числі і цим від Галинки. Правда, якісь вони в мене не такі получились) Хоча загалом результатом задоволена)


Мабуть буде продовження) 
Нарешті мої дироколи-квіточки пішли в рух, а то хіба тільки дітки бавляться)) Мене вже навіть совість почала мучити, що накупила стільки, а не юзаю... І от їх час настав)
Ну якось так сьогодні)
Дякую за візит!
ЧМК


9 коментарів:

  1. от бач, змінила поле діяльності і які кльовезні квіти вийшли! А блокнотик теж вийде. Трошки пізніше)

    ВідповістиВидалити
  2. Це пішло на користь ))) Класні квіточки вийшли. Я спочатку подумала, що ти новеньки ківточки прикупила!!! ))

    ВідповістиВидалити
  3. Квіточки ну дуже класні!!!!
    І блокнотик буде,значить сьогодні не його день)

    ВідповістиВидалити
  4. Какие же красивые цветочки - все таки день удался !!!
    Хорошего дня !

    ВідповістиВидалити
  5. Це просто квіточки хочуть на блокнотик попасти) Спочатку їх зробиш а потім блокнот)))

    ВідповістиВидалити
  6. дякую вам, мої хороші!
    Natali я вже їх на листівочку пустила))) для блокноту прийдеться доробляти))))

    ВідповістиВидалити
  7. Наталю, не засмучуйся, на все - свій час. Квіточки вийшли чудові, листочки до них дуже пасують. Я теж це оповідання читала, але зробила не блокнот, а альбом. Якщо цікаво, заходь, подивишся, може і тобі ідея для чогось згодиться. http://paperblues-elena.blogspot.com/2011/01/blog-post_15.html А це МК, як таку штукенцію зробити http://paperblues-elena.blogspot.com/2011/01/blog-post_20.html
    Не хворійте!

    ВідповістиВидалити