четвер, 15 серпня 2013 р.

Так просто, побалакати... і трохи похвалитись))))))

Привіт, мої солоденькі зозульки!!!!
Я тут, я з вами, але часу та сили на блог нема зовсім...
Щодня переглядаю вашу красу, але майже не коментую... пробачте!
За цей час, що не було мене в ефірі багато чого сталось і приємного і не дуже...
По-порядку: доця пішла в садок. Все було класно. Аж три дні..... А потім вона впала з гірки (не в садочку, а на нашій прибудинковій площадці... будучи під моїм наглядом....) і дістала струс мозку.... Були в лікарні, слава Богу  не довго - все обійшлось...
Після цього в садок лікар сказав не ходити декілька днів.... В наслідок цього дитину перемкнуло і з дитини, що плакала, питаючись кожен день "Коли вже я піду в садок?" перетворилась на дитину, яка заходиться в істериці при одній лише згадці про садок.... І це при тому, що вона ще не залишалась на сон... Напевно все ще налагодиться=) так себе тішу))))
Сама теж не найкраще себе почуваю.. перенесла купу неприємних процедур, але все вже позаду і надіюсь ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!
Трохи поплакалась, ніби і легше стало:)) 

Тепер трохи з приємного: мене запросили в дружню компанію дизайнерів челендж-блогу скрап-студії "З любов"ю"!!!!!!!!!!!!!! 
Я вперше стала дизайнером)))) Це для мене такий вагомий крок в скрап-житті)
Дякую Мар"яночці за довіру! Старатимусь не підвести:)
Ось такий у мене класний банер)))):
Скоро вийде мій відео-майстер-клас)) Це все так хвилююче)
Бідна Мар"яночка) я її вже замучила напевно своїми стотищами запитань і уточнень)))

А ще ми нарешті їдемо відпочивати!!!!!
Як все буде добре, то в понеділок вирушимо до Славська (Львівська обл., Сколівський р-н), а потім мабуть днів через 5 до Яремча )) Сподобалось мені там дуже) Минулого року набралась купи вражень! Цього року хочетья просто подихати свіжим, чистим повітрям, попити чистої джерельної води, набратись сил)) Зібратись з думками... А то останнім часом якесь таке сум"яття в душі... навіть пояснити не можу чому... Ну от - знову сопельки потекли.... Ви вже мене простіть) Такий чомусь зараз настрій))

Дякую вам, мої хороші, що не забуваєте мене!
Люблю вас! 
Цілую!

Пи.Си. приєднуйтесь до цукерки, хто ще цього не зробив!!! До кінця місяця ще є час)

ЧМК



10 коментарів:

  1. Наталочко... давай я тебе пошкодую.. жаль-жаль) Ну,все погане позаду. Ти втомилася, це такий стрес.. особливо з малечею. Прикро, що так сталося, але ж УЖЕ сталося. Хвалити Бога, минулося вже. Не заставляй маленьку йти зараз в садочок. Їй теж непросто. Поїдете,відпочинете, ти їй розповідатимеш про садочок, як про казочку, де її всі чекають. Про нових друзів, пригоди. Спокійно, доброзичливо і ненав"язливо... але регулярно. Не в сенсі - ось підеш в садочок... А так.. між іншим.. а в садочку - те і те, а зараз там дітки тим і тим зайняті.. а тобі таке подобається? А ми так робитимемо? А потім з дітками так спробуєш, покажеш, як ти гарно вмієш таке робити? Просто будь поряд, ти ж мама і сама знаєш, як краще підібрати ключик до маленького серденька)
    З дизайнерством вітаю! бажаю, щоб цей новий крок додав тобі натхнення та польоту. Твори в задоволення, рости, навчайся в дівчаток. Я за тебе дуже рада!
    Гарного вам відпочинку! Сподіваюся, ти розслабишся і знову відчуєш гармонію в душі) Все неодмінно буде добре! Я впевнена!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, моя хороша!!!
      намагаюсь проводити такі бесіди з малою щодня, але чую тільки що не хоче йти... надіюсь після відпочинку все зміниться)
      дякую за підтримку!

      Видалити
  2. Ой, бідолашні ви!!!Набирайтесь сил (до речі Яремча 20 км від мого міста;)), може все забудеться і доця з новими силами піде в садочок (не знаю, чи підтримаю, але в нас аналогічні проблеми з садком - кожен ранок їде з плачами...)
    І вітаю з дизайнерством!!!Це тобі маленький доказ, що не може завжди бути все погано;)

    ВідповістиВидалити
  3. Наташенька, мне очень жаль, что с доченькой так случилось((( Моя Лера когда-то в раннем детстве тоже с горки упала, тоже при мне... То, что я пережила в ту минуту, помню до сих пор. Слава Богу, обошлось без последствий, но я тебя понимаю((( Главное, что уже все позади! Отдых, который вас ждет так скоро, будет ооочень кстати))) Я в Яремче ещё не была, но очень хочу)
    И, конечно же, поздравляю с ДК!!! Это шаг вперед и возможность попробовать себя в чем-то новом, на что сама, возможно, не решилась бы)))
    Буду ждать новых работ)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спасибі за підтримку! дуже чекаю на відпочинок)) надіюсь вдасться трохи заспокоїтись і навести лад в душі

      Видалити
  4. О Господи! Ну и дела((( Хорошо, что уже все нормально! Немного поплакать - это иногда хорошо. Надеюсь, все будет хорошо! Береги себя и малышку!
    А ДК - это здорово, это стимул) Поздравляю!

    ВідповістиВидалити
  5. Верь, всё наладится!
    С ДК поздравляю! И хорошего отдыха!

    ВідповістиВидалити
  6. Вітаю!!! Я впевнена у тебе все вийде!!! за донечку не переживай - адаптується! а поки гарненько відпочинь і наберись сил!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Наталочко, дуже шкода, що таке трапилося з донечкою. Але це реальне життя і воно завжди готує нам сюрпризи, приємні чи ні - це вже як доведеться. Що в тебе такі перепади настрою - це все зрозуміло, стрес, і ти мабуть дуже картаєш себе, що недогледіла - ось цього не треба робити (це я як мама вже дуже дорослої дитини кажу). Звичайно, все буде добре, а якже інакше! Вітаю тебе з ДК! Ось бачиш, дещо навколо тебе вже почало змінюватись. Бажаю гарного відпочинку!

    ВідповістиВидалити