вівторок, 26 лютого 2013 р.

Відкритка "Золота"

Привіт, кукусічки!
Щось я зовсім розкисла ... Скучила за чоловіком, дітки регулярно вередують, погода паршива - ідеальні умови для депресії...... 
Рятуюсь як можу кавою та цукерками)))  Саджу серце і псую фігуру, але настрій трошки покращується) І от в такі хвилини пробую щоб творити.
Я дуже люблю вінтаж. Але сама рідко в цьому стилі щось роблю.. бракує досвіду/матеріалів/сміливості... А от чиїсь вінтажні роботи завжди з захопленням розглядаю! Так, нещодавно я відкрила для себе ГУРУ вінтажу Мілану Ростову. Обов"язково загляньте до неї! Її роботи завжди довершені, елегантні та неймовірно гарні!
По мк від Мілани для Пітерсього Скрапклубу я зробила листівочку з віконечком з оверлею для мами на д.н., щоправда далеку від вінтажу:)))

Віконечко не дуже об"ємне получилось, треба все-таки обзавестись клейовими квадратиками, бо об"ємний скотч в два шари мені не дуже подобається.

Під оверлеєм квадратик з листка Prima з колекції Printery, щоправда слабо його видно)) і висічка квітка від MD. Маю дурну звичку щось завжди поправляти в кінці роботи:) і тут не вийняток: здався мені оверлей якимось бляклим... вирішила підмалювати контур квітки-висічки гелевою золотистою ручкою. І вишло так, що чорної висічки навіть і не видно)))) Ну да ладно. Рамка і смужка з тисненням теж "підправлена" золотистою ручкою. Метелик подвійний чорний і золотий

Серединка простенька, потім напишу привітання). Прикрасила пелюстками, що  залишились від висічки.

Задок: 

В реалі листівка гарніша. Я все ніяк не навчусь гарно фотографувати, тим більше в таку пасмурну погоду.
Ну якось так:)
Дякую, що не забуваєте мене! 
Люблю вас!
ЧМК

6 коментарів:

  1. Вау,вона така шикарна!!!!Кольрова гамма просто суперова!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. гарна) "багачеська")) елегантна листівочка, впевнена, мама оцінить належно! золотішого сердця, рук, душі, ніж у мами немає ні в кого!)
    ти спробуй для об"єму садити детальку на гофрокартон, теж нічо так піднімає)) і на клейових квадратиках зекономиш)

    ВідповістиВидалити
  3. Аристократично та дуже вишукано!

    ВідповістиВидалити
  4. Ух ты, как красиво и торжественно!

    ВідповістиВидалити