неділю, 24 лютого 2013 р.

Блокнот " В очікуванні дива"

Усім зозулічкам привіт!
Як ви в таку паскудну погодку? В мене настрою 0,00.... Сонечка нема, погода погана, гуляти з дітками не  ходимо, коханий знову у відрядженні((( коротше весняний депреснячок підкрався незамітно:)
Захотілос мені "буйства красок"))) і вирішила використати для цього кусочок тканинки, що давним-давно лежав у мене без діла) ніяк не наважувалась, щось з ним зробити)
Ось що получилось:
блокнотик для вагітної)) не подумайте нічого такого - не для мене) просто для вагітної) 
для записів найчарніших моментів очікування чуда) перший поштовх, першик "коп-коп" ніжкою та "шкряб-шкряб" ручкою ))) моя мала страшенно любила шкрябати мене в животику))) а малий лише копався))) 
ну коротше для найприємніших моментів, думок, відчуттів протягом 9 місяців)

Ось такий він у мене кольоровий))) 
каптали плетені вручну (ніяк не вдається акуратно їх сплести, обов"язково десь трошки нерівно получається) це напевно від кривизни рук залежить:)

Форзаци простенькі, можливо ще треба додати кишеньки для важливих папірчиків)) 

Сторіночки від Штампувальні  з рубрика Халявка у четвер. Використала всі три шаблони сторінок, але не фотографувала їх)

Вигляд зверху: 

Блокнот формату А5, в ньому є 9 "книжечок", їх розділяють 9 розділювачів, де будут місця під фото, але вони ще в процесі (чоловік з відрядження привезе дирокол кута для фото тоді завершу і покажу, що вийшло))) Розділювачі не будуть підписані, тобто не має чіткого розділу по місяцях вагітності, поділ чисто символічний) Це вже як хазяйка забажає)
Папір кольоровий - оранжевий, зелений та жовтий, чудово доповнює кольори на тканинці)) Обкладинка м"яка, квіточки: біла та рожева від Танюшки, жовта від Світланки сердечко від Валі, оранджева квітка від Маріанни, х/б мереживо, стрічка з листочками, репсова стрічка для закладки та зав"язок. Картинку знайшла на просторах нет-у, роздрукувала, пришила і покрила матовий акриловим лаком. Не хотілось перевантажувати тканинку багатьма деталями, тому так скромно)) 
Доволі багато зроблено мною блокнотів вже, але по технічним характеристикам цей "найправельніший", як на мене. Раніше я блоки сшивала "по-коптски", а  тут скористалась МК від Юлі і так мені більше сподобалось: краще листки тримаються купи, легше їх проклеяти і взагалі блок рівніший получається. А при роботі з обкладинкою та приклеюванням блоку до обкладинки керувалась ось цим мк
Дякую всім за увагу!
ЧМК

12 коментарів:

  1. Чудовий блокнот!І справді у цей період жінка має скільки нових незабутніх вражень!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ага) навіть друга, третя, четверта вагітність - всеодно мабуть щоразу незабутні відчуття))
      дякую, Лідо!

      Видалити
  2. яскравий і ніжний) гарне рішення з кольорами. Зазвичай такі блокнотики дуже пастельно-розмиті, а тут якраз всі барви емоцій))

    ВідповістиВидалити
  3. Действительно, буйство красок! Яркий, как ощущения и воспоминания, которые будут в нем храниться! И листочки под стать-веселые))) Мне понравился)

    ВідповістиВидалити
  4. Натуля, погода действительно поганая! И у нас тоже))) Зато как она тебя воодушевила! Такую красоту сотворила! Замечательный, яркий блокнотик для самых дорогих и ярких воспоминаний в ожидании чуда! Умничка!))

    ВідповістиВидалити
  5. Дуже гарний, яскравий блокнот! Думаю, що власниці буде надзвичайно приємно його заповнювати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую)) надіюсь, що найближчим часом буде нагода комусь його подарувати:)

      Видалити
  6. Чудовий життєрадісний блокнот! Дякую за посилання на МК по зшиванню блокноту - і як у вас терпіння вистачає, просто диво. Така копітка праця.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую за приємні слова! терпіння вистачає, а от часу, нажаль, ні...

      Видалити