четвер, 7 березня 2013 р.

Магніти на холодильник

Привіт кукусічки!
Вперше робила магніти на холодильник з блоком для записів. Робила поспіхом, фото паршиві, бо вечірні, але всеодно вам покажу:)


Проблемою виявилось купити блоки для записів, щоб були проклеяні.... Та й ті, що купила дуже погані.. Так розлітаються.. фі... А ви якої фірми купуєте чи у вас ті ж проблеми? А ще питання до львівських дівчат де ви берете магнітний вініл у Львові? Чи купуєте в інтернет-магазинах?
Якось так на сьогодні і наступні пару днів - чоловік з відрядження повертається сьогодні, тому певно пропаду з ефіру на якийсь час))))))
ЧМК

9 коментарів:

  1. Такі красиві і приємні по кольору!
    Я беру на клейовій основі - десь на 5мм зверху склеєні - на жаль виробника не пам'ятаю.Але як треба подивлюсь як називається в магазині і скажу.

    ВідповістиВидалити
  2. Очень понравились твои магниты)
    А я магниты здесь беру: http://hmstudio.com.ua/buscar?orderby=position&orderway=desc&search_query=%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D1%82+%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B9&submit_search=%D0%9F%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA

    ВідповістиВидалити
  3. Какие классные! И цвета такие теплые!

    ВідповістиВидалити
  4. Цікаві магніти ;), в мене також пам’ятаю розлітався блок, але зараз не пригадаю якої фірми він був ;). А магніт я купувала в Хом’яку, але то булодосить давно, тому не знаю чи там зараз є. А ще побачила, що тут також продається - http://albinos-cards.com.ua/index.php?cat=61

    ВідповістиВидалити