вівторок, 20 листопада 2012 р.

Знову новорічна:)

Ку-ку, зозульки! Як ви? Вас ця пасмурна погода не пригнічує? Мене так.... 
Якісь дурні думки лізуть в голову.... про кінець світу... буде чи ні? якщо буде, то коли?, якщо буде, то який він, кінець той?)))))
Намагаюсь їх відганяти:) скраплю по-трошки)))
Покажу сьогодні листівочку. Задум був зробити таку листівку з новорічним віночком давно (чесно підгледіла в когось з дівчат, але роззява не запам"ятала в кого.... ), а тут і скетч потрапив на очі від Творческого клубу "Просто сделай". От взяла і просто зробила:)


Віночок з ялинкових гілочок, на них червоні стрази, пластикова сніжинка, а всередині вирізала кружечок зі  снігуром (чи як там ті пташки називаються) з набору паперу Memory Box mistletoe, що я розігрую у своїй головній цукерці 

Ембогінг сліблястою пудрою ( і знову колапс з чорнилом для ембосінгу.... все забуваю, що воно вже присохло і треба нове.... а потім коли доходить до діла, то нервуюсь, що відтиск получився нечіткий, не всюди пудра вчіпилась.......... ух.... склероз наступає....)
Сніжинки-цятки виділила "жидким жемчугом" - до речі, почала писати і зрозуміла, що не знаю  як буде по-українськи? рідкі перли?? гм...

Задок схожий на фейс, тільки папірчик не в тій послідовності))), це називається " я його зліпила з того, що було" ги-ги))) Папірчик від Dove craft

10 коментарів:

  1. красивый веночек :)) авторитетно заявляю - конца света не будет :) по крайней мере не в нашем тысячелетии ))) не ведись ты на эти тупые выдумки. хорошего тебе настроения :)

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже і дуже гарно. Спочатку грішним ділом подумала, що то справжні листочки туї *стид мені і позор* а виявилось, що то дирокольні так реалістично виглядають.

    ВідповістиВидалити
  3. Стильная классическая открытка!

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже по-новорічному вийшло.Віночок дійсно як справжній)))

    ВідповістиВидалити
  5. дякую вам дівчатонька! я дуже ціную ваші відгуки!

    ВідповістиВидалити
  6. Наташенька! Очень красиво! И все так классически и традиционно! Здорово!

    ВідповістиВидалити
  7. Очень празднично!Спасибо, что творите вместе с Просто Сделай!

    ВідповістиВидалити