вівторок, 17 квітня 2012 р.

Христос Воскрес!

Привіт мої солодкі! Як свята? Паска смачненька?:)
В мене і далі лазарет:(... в малого знову температура вже 4-ту добу.... без сопель, без кашлю.... то 37,5 то 38,9.... я вшоці.. уявлення не маю що то.... надіюсь просто зуби... вони в нього якось ривками ростуть і побагато нараз... може це його і мучить....
Нарешті щось вам покажу:))))) В мене така ломка за скрапом, за вишвкою.... за будь-чим творчим))))
Ось такий рушничок вишла малій на кошичок і пошила першу тільдо-пташку:)
 /Сама ціпка мені здалась якоюсь дуже маленькою і скромною, тому врішила їоздобити бісером.
 Мережка теж з бісером:)  дається взнаки вишивка бісером :))))) бісеру в хаті повно і хочеться його десь використати :)))
 Ось так виглядав кошичок малої, але нажаль він так і залишився не освячений;( (в таку погоду дитину з соплями і кашлем я не виводила)
І ціпка ближче:
Ось такі в мене свята... Настрою 0, бажання творити повно, але нема часу... жаль.... тепер сидю і думаю: а навіщо мені це все скрап-причандалля???? нема часу навіть щоб розкласти все, папірчиками побавитись.... машинка пилиться на поличці..... дироколи в дальньому куті скучають.... ех... був навіть такий момент, що я готова була все просто викинути раз лежить без діла і нема коли тим користуватись....
Чекаю сонечка і виздоровлення малих... може тоді якось краще стане на душі...
Дкую вам, що ви є!
Люблю вас!
Бережіть себе!
ЧМК

5 коментарів:

  1. Ну... викидати матеріали то вже занадто... Уяви, яки дитя викидало улюблену ляльку тільки через те, що неможе з нею бавитись? Уяви,що матеріали також сумують за твоїми ручками і чекають тихенько на поличці поки їх господарка справиться з проблемами і візьметься за улюблене діло) А зараз мусиш це все перейти і перебороти!) Виздоровлюйте вже нарешті усі-усі... нехай синочок не хворіє і дасть мамусі шанс покращити настрій за скрап-творіннями!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аааа... щось задумалась за відчуття скрап-матеріалів і зовсім забула написати за шикарну ціпу))) такий класний, а прикрасити бісером - взагалі круто придумала, так ще краще=)

      Видалити
    2. дякую, сонце! може саме тому і не піднялась таки в мене рука викинути матеріали, бо все-таки десь глибоко жевріє надія на те, що скоро все буде добре:)

      Видалити
  2. Натальчику, все пройде ;) і потім ще будеш думати, ну невже я збиралась це все своє добро викинути ? ))
    Видужуйте!!! все владнається ;)
    а рушничок просто красота!!! і наступного року донечка обо"язково вийде з ним святити пасочку ;) і синочку вже треба буде вишивати рушничок ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Натуля, не нравится мне твое упадническое настроение... Прекращай! Все будет хорошо! Все образуется! Все будут здоров, весел и вдохновение появится и настроение)) И будешь нас радовать своими работами еще не раз))) Рушничок замечательный!!! И.. Натуля, Воистину Воскрес! С прошедшей тебя светлой Пасхой!!!))
    Не падай духом!

    ВідповістиВидалити