понеділок, 9 квітня 2012 р.

весняний депреснячок......

Привіт мої зозульки!!! Скучила за вами страшно!!! Як ви, мої хороші? Сподіваюсь всі живі-здорові і настрій у вас відмінний!
В мене депресія, глибока і затяжна... Пам"ятаєте в минулому пості я писала, що малий захворів? Так от після того він захворів знову + ще й мала підхватила цей вірус. А після того як звалило малих підкосило і мене.... Ніби просто нежить, звичайні шмарклі, які течуть ріками... не лікувала толком, бо не мала як (попала з малим в лікарню, а потім і мама моя лягла з малою в інше відділення). Бігала з одного відділення в інше, капала судинозвужуючими краплями, щоб з носа не текло по колінах і доходилась до запалення вуха....
Тільки от в понеділок вернулсь додому. Проколол антибіотики, ніби вилікувались... аж ні.. в малої знову температура і соплі...
В мене таке враження, що це не закінчиться ніколи.... що батарея ліків, що стоїть на кухні ніколи звідти не забереться.... цілий день щось комусь треба капати, відміряти дозатором, товкти таблетки.......
сил моїх більше нема...
таке враження, що ще трохи і я точно на дурку попаду...
Скрап закинула взагалі... нема навіть часу подумати про те, що хотілось би зробити.....
Ех.... живу надією, що скоро буде краще, що все минеться як поганий сон...
Ось так... Поплакалась вам трохи вже й легше стало)) 
Дякую, що ви є!
Люблю вас!
Не хворійте!!!!!!!!!!! 
Надіюсь  скоро прйду до вас не плакатись, а щось показати:)
чмк

12 коментарів:

  1. Наталко, дуже співчуваю. Сама з жахом згадую місяць, коли мала хворіла... Навіть не уявляю, як ти з цим справляєшся. Від усього серця бажаю вам всім швидшого одужання!!! Тримайтеся!! А тобі сил і наснаги! Все погане рано чи піно піде своєю дорогою, і у вас все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  2. Ой, не хворійте ви так! Бажаю повного одужання! І на довго!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Сонечко, тримайся!!!! я собі увляю як то тяжко....з одною тяжко, а тут двоє ((( мусиш триматись, Наталочка ;) Бажаю вам якнайшвидше позбутись всіх болячок і здоровенькими готуватись до свят ;)
    Обнімаю тебе ;) Здоров"я і сил тобі все перебороти ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксаночко, велике тобі дякую! Якщо чесно то і настрою ніякого нема святкувати;(

      Видалити
  4. Ти не втрачай надію! Все скоро мине, і стане краще)) Я розумію, коли дитина хвора то ніяких свят і не хочеться. у нас минулорічна Пасха пройшла з температурою під 40 і навіть не знали від чого...
    Ну а ви поправляйтеся!!!))Будьте здоровенькі)

    ВідповістиВидалити
  5. Выкарабкивайтесь! Ты же знаешь, что это временно все!
    Мы в марте болели всем семейством, вирус странный какой-то был, прошелся по слабым местам, болели кто чем. Слава Богу малой меньше всего досталось, а муж месяц на больничном был, сначала с ОРЗ, потом поставили острый бронхит, 2 раза рентген делал.
    Проветривай чаще и на свежий воздух ходите гулять, весна уже, на улице и настроение поднимается. Пить побольше. Я еще эфирные масла по дому хвойное расставляла и апельсиновое. От насморка хорошо доктор МОМ под нос мазать и грудку (с 2-х лет кажись). Малому можно делать компресс на ночь скипидарной мазью. Сетку йодную.
    Когда выздоровеют оставь маме и на полдня пойди развейся. Депрес неблагодарное дело. Лечитесь, котики, скорейшего выздоровления!

    ВідповістиВидалити
  6. Сонечко, як би погано не було - мусиш триматись. Маю надію на те, що все скоро минеться і ти повернешся до нормального життя. Виздоровлюйте там всі! І більше ніколи не хворійте!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Натулечка, сочувствую очень! Вроде и весна уже на дворе, а эти вирусы никак не закончатся.. Выздоравливайте, набирайтесь сил и переставай хандрить!!!
    Сама лежу с жуткой ангиной, какой не было с детства.. Уже не знаю чем мазать брызгать, полоскать и что рассасывать)))

    ВідповістиВидалити
  8. НАТАШ, ДЕРЖИСЬ! Здоровья крепкого деткам и тебе!

    ВідповістиВидалити
  9. Натальчик, виздоровлюйте!!! вже сонечко, потепліє і все буде ок!!!
    Розумію тебе, бо схоже недавно пержила, првда без лікарень, а вдома...
    Тримаємо за вас кулачки!! Молодець, що "виплакалась" тут, таке помагає! :)

    ВідповістиВидалити