неділю, 19 лютого 2012 р.

Я тут! Я є! Я не пропала!:)))

Привіт мої солоденькі!!!! Як же я за вами скучила!
Караул! Часу нема зовсім! Мій карапуз почав ходити:) Ну ходити це голосно сказано, так... топає за дві ручки)) сидіти не хоче зовсім!!! Мабуть права моя мама, коли каже, що я зарано показала йому, що можна топати))) І от я вже місяць топаю з ним:)))
Нічогісінько не дає мені зробити! Про скрап я можу хіба, що мріяти і марити... Єдине, що ще роблю по-трошку, то вишиваю бісером. Пам"ятаєте, я показувала давніше, що почала вишивку образу "Свята родина".... о Боже! ... це було аж 20 вересня!!!!!! З того часу я мало просунулась вперед;(((
А все тому, що маю час вишивати, поки малий, потопавши трохи, зупиниться десь біля купи іграшок і посидить пару хвилин. А я в цей час скоренько стаю тихенько біля комоду, де розкладений весь бісер і куди ще поки не дістають дітки))) і вишиваю.. Самі розумієте таким чином навстоячки довго не повишиваєш та й малий довго не сидить... Бідний мій чоловік!!! Що  йому приходиться терпіти! Він в мене дуже любить порядок, щоб все було на своїх місцях, щоб на комоді/поличках/столику нічого не було накладено/навалено. А тут такий срач бардак вже стільки часу (кольорів зо 5-8 бісеру купками тусуються на папері + пакетики з бісером збоку)...  Ну коротше, жах! Коханий, мужайся! Надіюсь ще не довго залишилось:)
А ось скільки я вже вродила вишила на даний момент:




Ось такі справи:) 
Люблю вас! Дякую вам, що ви є! Дякую, що заходите!
Вибачайте, якщо не коментую всіх:( якщо є час зайти подивитись на вашу красу, то не завжди є час прокоментувати;((
Цілую вас в пампулі!
Гарного всім гастрою!

12 коментарів:

  1. всё самое опасное впереди, когда маленькие рученки уже достанут твой бисер а то смотри и вышью чего то тебе в помощь))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. надіюсь, що ще встигну до того часу вишити)))) комод мій висотою 1,20 м))) поки доросте....

      Видалити
  2. Ооо, твоему мужу теперь долго порядка не видать)))У меня бардак в порядке вещей уже)) Пока на кухне посуду мою она в комнате другой сорит, пока одну комнату убрала - она в трех погром устроила, так и хожу по кругу)))
    Раз топать нравится и на стопу хорошо становится купите ходунки, обалденная штука, вздохнешь с облегчением и поживешь нормально, до момента самостоятельного передвижения на двух ногах. Потом бисер только ночью)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ой Ірусь, не так все просто((( ходульки в нас є (мала в них бігала два роки тому:)), але він в них абсолютно не хоче бути... тільки посаджу в них так починає так кричати, плакати і вигинатись, що чуть не випадає з них... так що ходулі стоять чемно на балконі:)

      Видалити
    2. Жалько :( Трудно тебе, ходить-то хочется кукуськам. Моя в свое время если не в ходунах, то меня все время водила, лишь бы на ногах, а спинка -то бо-бо)И дома вся работа стоит, какое там творчество...

      Видалити
  3. вітаю вас с походеньками)) то ж тільки початок))) ходить за ручки, значить вони зайняті. А ось зіпнеться на ніжки впевненіше і ручки вивільнить - отоді пильнуй, мамусю)))

    вишивка така складна! ще й бісером! ні.. мені такого зроду не осягнути)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. то точно))) мала як почала сама ходити, то була досить чемна, коли говорила їй "не можна" вона відходила і не рухала (зате зараз говори хоч трісни, всеодно своє робить), а малому пофіг))) дивиться на мене, сміється і далі робить своє)))
      а вишивати бісером дуже просто і легко! мені навіть більше подобається, ніж нитками, бо не треба нічого рахувати:)

      Видалити
  4. Привіт!!!!! Яка чудова вишивка!!!! Молодчинка!

    ВідповістиВидалити
  5. Привет Наталка, как я тебя понимаю!Еще готовлюсь что с приходом тепла моим главным хобби станет песочная анимация :), так как песочница будет единственным местом где я смогу присесть!
    Вышивка очень красивая, держись!

    ВідповістиВидалити