понеділок, 19 вересня 2011 р.

листівка для чоловіка))

Доброго вечора! Я сьогодні на пару хвилинок, показати листівку для мого коханого чоловіка на День народження

Якщо чесно, то вона мені зовсім не подобаєть... Але чоловік був задоволений і це вже радує:)). Хотіла створити щось у стилі вінтаж, а получилось як завжди... Всередині кишенька для грошей на акустичну систему для автомобіля (як це чудово, коли можна подарувати коханому гроші і не морочити собі голову вибором подарунку:)) Загалом не дуже зле, але і не фонтан((
А ще хочу похвалитись тим, що вишиваю образ бісером. В наступних постах покажу як це гарно виглядає)) Правда робота довго тянеться, бо часу нема... малята не дають розслабитись.. вже майже здорові, але за час хвороби розпустились обидвоє... що одне, що друге з рук не злазять... а ручки в мами то не в лотерею виграні:((.
Щось я забалакалась)) як завжди)))
Оке, солодких вам снів! Дякую, що заходите, читаєте!
Люблю вас!
Пи.Си. скоро буде нова цукерочка:))

4 коментарі:

  1. Чудова листівка, тому і не дивно що сподобалась чоловікові, мені також!! З нетерпінням чекаю на фото образа, обожнюю такі роботи, вони варті найвищих похвал. адже це дійсно кропітка і віддана праця!!!! І на цукерочку вже також чекаююююю!

    ВідповістиВидалити
  2. Наталочка, листівочка чудова, тому що це для КОХАНОГО чоловіка ;) а значить ти вклала всі свої почуття в неї )) тому і всім подобається)))
    одужуйте і набирайтесь сил!!!

    ВідповістиВидалити
  3. дівчата, дякую за ваші теплі слова! я дуже ціную вашу думку!
    Оксаночко, дякую!

    ВідповістиВидалити