середу, 14 вересня 2011 р.

ще одна смакота приїхала до мене!

Привіт усім! Вчора я отримала цукерочку від Іри Гаращенко. Така краса! А доця моя була просто в захваті від звіряток!))) "Дай зітятька, дай зітятька!")))) (зітятька - це в нас звірятка)) Бережно брала в ручки кожне, гладила їх, акуратно розкладала на дивані)))
А я була в захваті від всього, що було в посилці! Серветки дуже гарні, метелики шикарні (Ірусь, розкрий секрет як ти їх робиш?)? А від стрічок в горошок я балдю.....Одним словом дякую за все!!!!!!
Ну і звичайно викладаю фото цієї краси:



З однієї салфетки на новорічну тематику пробувала зробити папір для листівки. Класно так виглядає, але ось цей тиснений край, що є в салфетці практично такий і залишився (не розгладився). Підскажіть, так має бути чи це можна якось виправити?


Величезне ДЯКУЮ Іринці!!!
Ну от наразі все)))
Люблю вас! Дякую, що заходите!

3 коментарі:

  1. Ура, посылка доехала! Рада, что понравилось), на счет края тоже не знаю. Я когда декупажу то салфетку ровняю валиком на файле, слегка сбрызнув из пульвелизатора, выравнивается, но потом почти сразу и клею. Нужно попробовать и с бумагой...
    А по бабочкам скоро МК выложу))

    ВідповістиВидалити
  2. Ура! з нетерпінням чекатиму на МК))))
    ще раз дякую!

    ВідповістиВидалити
  3. Наташ, делала декупаж на бумагу на ПВА. Классно получается,край тисненый разглаживается без проблем (так как в комменте писала). Само приклеивание лучше, потом просто утюгом после высыхания проглаживаю. Клеяла на бумагу плотностью 160.

    ВідповістиВидалити