середу, 20 січня 2016 р.

Мій МК для ДК)

Привіт наші дорогі ПЧілочки! Сьогодні в ефірі Наталя kukusya і я покажу як створювала своє запрошення на побачення по першому етапу СП "Влюбленный февраль".



Для початку приготуємо необхідні матеріали. В мене це:
- папір з набору "Времена",
-  висічки з набору "Времена",
- різак (або канцелярський ніж і лінійка),
клей з ефектом скотчу ТМ ЕК
- висічки,
епоксидні наклейки Стимпанк,
- шампи, пудра і чорнила для ембосингу та фен, щоб все це діло нагріти))
- інший декор. Тут я би хотіла зупинитись детальніше і сказати, що для створення якоїсь роботи я готую відразу багато декору, який на мою думку підійде до даної роботи. Тоді в процесі робити щось підходить, а щось так і залишається без уваги) Натхнення діло непередбачуване)))
Поїхали!:)

Вибираємо листи паперу, вирізаємо з них основи потрібного розміру.

Приміряємо як виглядатиме наша листівка. До паперу з набору "Времена" додала в якості підложки ще кусочок порваного крафт-паперу. Це дає ефект багатошаровості і водночас "не забиває" листівку надмірною кількістю паперу.

Забираємо декор, що не має бути прошитим, додаємо деталі, котрі хочемо прошити і прошиваємо все. Я дуже люблю в чоловічих робота машинні шви, особливо різних видів)
Тепер беремось за гарячий ембосинг. Я взяла штампи з текстом, відштампувала прозорими чорнилами для ембосингу і засипала пудрою. Десь це була чорна пудра, десь біла, а десь і змішана чорна з білою, що дало ефект мармуру)


Хочу сказати, що папір ТМ ЕК відмінно витримує нагріття феном! Не крутиться, колір не вицвітає, висока щільність паперу дозволяє довше гріти феном, щоб пудра повністю розплавилась. Звісно ж, це не означає, що необхідно забути про правила безпеки і не перегинати палку))
Коли прошили, заембосили , приклеїли - можна клеїти на основу і милуватись готовою роботою! На основу я клею за допомогою клею з ефектом скотчу від ТМ ЕК (цей момент якось випустила з кадру і не зазнимкувала)

Тепер залишилось записати в цю листівку найтепліші слова для ваших половинок і готуватись до другого етапу СП " Влюбленный февраль"))
Дякую за увагу! Творіть разом з матеріалами ТМ ЕК

2 коментарі:

  1. Jika anda ingin meraih keuntungan lebih banyak dan mudah dalam permainan Judi Online, segera cari infonya dengan mudah hanya ada di situs dibawah ini.

    InfoPendek
    InfoJitu
    CheatPasti
    SitusPanas

    ВідповістиВидалити
  2. منذ بدء التاريخ وكل امرأة تبحث عن طرق تجميل الوجه بطريقتها وأسلوبها الخاص، وبالرغم من أن الجمال لا يقتصر على جمال الوجه فقط إلا أن جمال الوجه يستحوذ على تفكير المرأة أكثر من أي منطقة أخرى من جسدها حيث أن جمال الوجه يعكس جمال الروح.

    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر
    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر
    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر
    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر
    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر
    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر
    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر
    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر
    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر
    اسعار عمليات تجميل الوجه في مصر

    ومنذ القدم والعديد من النساء يستخدمن الوصفات الطبيعية والطرق المختلفة للحصول على وجه جميل وجذاب، ولكن الطرق التقليدية كانت تستغرق الكثير من الوقت ولم تكن نتائجها بالجودة المتوقعة كما أن آثارها لم تدم طويلا، وكانت الحاجة لأن تظل المرأة جميلة وتتمتع بوجه شاب هي الدافع للبحث الدائم والمستمر عن طرق حديثة ومتجددة لمعالجة العلامات المزعجة بالوجه والتي تجعل المرأة غير راضية عن مظهر وجهها.

    ВідповістиВидалити