суботу, 6 жовтня 2012 р.

З днем учителя!

Привітики, зозульки!!!
З Днем учителя всіх педагогів і терепішніх, і майбутніх, і колишніх! :) І мене зі святом:))))) Хоч я ні дня не працювала вчителем (якщо не рахувати пратики в шолі)), але все ж таки педагогічна освіта у мене є))) По диплому я виладач економічної та соціальної географії).
Якось так вчора прийшло до мене натхнення і я створила листівочку, просто так... за покликом душі... з нового папірчику BoBunny Wikend market. А сьогодні, коли фотала, то зрозуміла, що листівочка на географічну тематику)))))) мабуть таки живе в моїй душі географ, але десь так глибоко там сидить, що я його не помічаю) До слова, географію завжди не любила... Але так склалась доля, так лягла карта:))))))) (географи напевно зрозуміють всю іронію у фразі "лягла карта")) і поступила я на гео. фак.)))) Карт за 5 років навчання я намалювалась стільки, що тепер навіть друкованих до рук брати не хочу(((
Ну досить бла-бла, показую) :

 Так бачу, що кракелюр тепер в мене улюблений матеріал))))
А ще хочу прийняти участь в завданні від Art to Create Элемент - Карта Мира
В рамочці-годиннику фрагмент карти з паперу Wikend Market, покритий кракелюром компас теж звідти і маска від ТХ. 
Великі в мене проблеми з фотографіями... В живу листівка більше в коричневих тонах, бо папір тонувала дістресами Tea Dye, а на фото якась "посинівша"... Треба все-таки більше часу приділяти процесу фотографування, а не так як я - на-ходу, з дітками-помічниками))

Ще хочу вам, мої солодкі, похвастати вікриткою від Іринки Рись-Рись. Завдяки Ірочці у мене і з"явився цей чудовий папірчик від BoBunny, а разом і з ним ось така чарівна листівочка:
Хочу сказати, що ця Ірина листівка задала стиль моїй вікритці, надихнула мене на створення чогось "рваного")))) 
Дякую Іринко за натхнення!!!
Я ходила довкола цієї листівки, розглядала кожен клаптик паперу і все не наважувалась створити свою, боялась, що якось не так, негарно порву папір)) Не знаю вдалось мені гарно порвати папірчик чи негарно, але результатом я задоволена).

Ох і наговорилась я сьогодні:) Сподіваюсь ви не втомились) 
Дякую за візит!
ЧМК

6 коментарів:

  1. Отлично у тебя получилось порвать бумажечку ;) классная открытка, "географическая" :))) молодчинка :))

    ВідповістиВидалити
  2. Очень красивая открытка у Вас получилось, спасибо за участие и желаю удачи !

    ВідповістиВидалити
  3. Суперові листівки! Мені дуже сподобались!))))

    ВідповістиВидалити
  4. Наташенька! Мне понравилось ваша задумка с рваным краем, да и сам открыточка вышла такая винтажная и стильная! Спасибо за участие в задании блога "Жажда творчества"! Удачи!

    ВідповістиВидалити